Ingrediente:
blat (aluat):
- 1 ou,
- 2 linguri de ulei,
- 2 pahare apa calduta,
- 1/2 cub de drojdie,
- faina cat cuprinde,
umplutura:
- 1/2 baton de salam,
- 4 cabanosi,
- 300g sunca presata,
- o cutie (mica) de ciuperci,
- o cutie (mica) de rosii ,
- 4 oua,
- 250g cascaval (branza),
- sare si piper
Se taie cubulete sau feliute (cum doreste fiecare) salamul; cabanosii;sunca presata; ciupercile, rosiile se zdrobesc si se formeaza o pasta. Ouălele se bat, cascavalul se rade. Se ia o tava mare si rotunda, se unge cu (putin) ulei, se pune aluatul (scos de la congelator) asa rece si se intinde direct in tava (cat este tava de mare). Se pun pe rand salamul, celelalte, iar la sfirsit cascavalul (branza) ras; timp de coacere 30-45 minute.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu