- 1 pachet de margarina,
- 300 g branza de vaci,
- 100 g telemea,
- 1 cana de faina,
- 1 plic praf de copt,
- zeama de lamaie,
- 8 oua,
- 2 legaturi de marar,
- 500 ml suc de rosii,
- 300 g mezeluri,
- 200 g ca scaval.
Mod de preparare:
Din margarina, branza maruntita si faina framanti un aluat la care adaugi praful de copt stins cu putina lamaie. Intinzi aluatul intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si-l dai la cuptor pana se rumeneste. Intre timp, pregatesti umplutura: bati bine ouale, apoi adaugi pe rand mezelurile taiate cubulete, cascavalul ras, mararul tocat si sucul de rosii. Torni compozitia peste aluatul copt si mai dai la cuptor inca 15-20 de minute. Cand e gata, o lasi sa se raceasca si o tai bucati.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu