Pages

Pizza cu aluat din branza

duminică, 11 aprilie 2010

Ingrediente:
  • 1 pachet de margarina, 
  • 300 g branza de vaci, 
  • 100 g telemea, 
  • 1 cana de faina, 
  • 1 plic praf de copt, 
  • zeama de lamaie, 
  • 8 oua,
  • 2 legaturi de marar, 
  • 500 ml suc de rosii, 
  • 300 g mezeluri, 
  • 200 g ca scaval.

Mod de preparare:
Din margarina, branza maruntita si faina framanti un aluat la care adaugi praful de copt stins cu putina lamaie. Intinzi aluatul intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si-l dai la cuptor pana se rumeneste. Intre timp, pregatesti umplutura: bati bine ouale, apoi adaugi pe rand mezelurile taiate cubulete, cascavalul ras, mararul tocat si sucul de rosii. Torni compozitia peste aluatul copt si mai dai la cuptor inca 15-20 de minute. Cand e gata, o lasi sa se raceasca si o tai bucati.

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...