Ingrediente:
- 2 dovlecei,
- 200 g malai,
- 50 g margarina,
- 100 g soia granule,
- 450 g rosii,
- 2 lingurite cimbru uscat,
- 150 g branza telemea,
- 1 lingurita sare,
- piper.
Mod de preparare:
Pui soia in apa clocotita cu sare, o lasi 20 de minute sa fiarba, apoi o strecori si o lasi deoparte. Speli si rosiile si le tai felii. Pui la fiert 750 ml apa cu 1 lingurita de sare, adaugi dovleceii si ii fierbi 2-3 minute. Scoti apoi dovleceii si ii clatesti cu apa rece. In aceeasi apa presari malaiul si il fierbi, amestecand pana ce compozitia se ingroasa. Incorporezi margarina, rastorni mamaliga fierbinte intr-o tava pentru friptura si o intinzi. Peste stratul de mamaliga pui soia oparita, dovleceii si rosiile, presari sare, piper, cimbru si branza rasa. Coci „pizza" la cuptor timp de 20-30 de minute.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu