- blat de pizza (proaspat sau congelat),
- 150 g cascaval ras sau mozzarella,
- 100 g carne tocata sau carnati,
- 1/2 rosie taiata rondele subtiri,
- 1/2 ceapa taiata fideluta,
- ketch up dulce sau iute,
- sare,
- piper dupa gust,
- 1 lingura de unt sau margarina
Ungem tigaia rotunda pentru pizza cu unt sau margarina si asezam blatul, intinzandu-l astfel incat sa acopere toata suprafata tigaii. Presaram un strat generos de cascaval dat pe razatoare sau mozzarella. Acesta se va topi in cuptor si va fi foarte gustos. Apoi adaugam fie carnea tocata, fie compozitia de carnati, care este mai picanta, numai buna pentru pizza. Carnatii moldovenesti, grosi si condimentati sunt excelenti. Putem scoate numai compozitia din carnati, fara membrana. Taiem rosia rondele subtiri si o asezam peste carnea tocata, apoi mai presaram putin cascaval sau mozzarella. Adaugam si ceapa taia felii subtiri si dam pizza la cuptorul aragazului. Cand pizza este gata (avem grija sa verificam daca si carnea este facuta), presaram sare si piper dupa gust si ketchup dupa preferinte.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu