Ingrediente:
- 100 g ciuperci,
- 100 g sunca,
- doua felii de kaizer,
- o ceapa verde,
- doua oua,
- 90 ml lapte,
- 3 linguri ulei,
- ketchup dulce,
- 50 g cascaval,
- o lingura de margarina,
- sare si piper,
- cimbru,
- busuioc
Modul de preparare: Tocati ceapa, caliti-o in putin ulei dupa care adaugati ciupercile, sunca si kaiezerul taiate cubulete (se inabusa cateva minute). Amestecati ketchup-ul cu putina apa, busuioc, cimbru, sare si piper. Treceti prin lapte blatul de pizza , prin ou batut si prajiti-le in ulei pe ambele parti. Asezati blatul in tava unsa cu margarina, acoperiti cu continutul de legume si mezeluri, turnati ouale batute, ketchup-ul, iar la final presarati cu cacaval ras. Cuptorul trebuie preincalzit, iar pizza se lasa sa se coaca pentru 5-10 minute la foc mediu.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu